До зустрічі

Повернутись
Автор: Julia Lavrentieva
Тімлідер: Тарас Позднiй
Загальний рейтинг
Рейтинг тімлідера
З Кулуар я вперше пішла в трек до базового табору Аннапурни в 2019, що в принципі стало моїм першим походом, потім була їх же школа альпінізму в Карпатах і ось недавно повернулася з треку до базлагу Еверест, вже з планами на наступний маршрут :) Ще після першого треку я для себе зрозуміла, що для походів в гори можна більше нікого не шукати. Відмінна організація процесу, максимально деталізована вся інформація на сайті зі збору, програмою і т.д. Менеджер походу завжди коректно і детально відповідає на питання, навіть найдивніші :) Окремо хочу виділити правильно вибудувану акліматизацію на такому складному маршруті, як ЄВС через Гокіо - все радіальні виходи, ночівлі на висотах нижче, ніж ходили вдень, комфортний темп, все це дозволило пройти маршрут легко і комфортно. І, звичайно ж, дуже важливим є створення дружньої атмосфери в комерційних групах, де всі з самого початку не знайомі люди, з абсолютно різними беграундом, поглядами, характерами - кулуаровскіе гіди все це роблять легко і невимушено. У кожному з походів знаходиш чудових людей, однодумців, друзів. Загалом, я з чистою совістю підпишуся під словами: Якщо в гори, то з Кулуар :) Успіху і процвітання Тарасу і його команді! І до зустрічей в наступному поході!

Заявка на участь

0/350
Натискаючи кнопку «Надіслати», ви погоджуєтесь на обробку персональних даних.